Voorraad uitgeput.
De voorraad is uitverkocht, neem contact met ons op voor meer informatie.
Minimum aankoophoeveelheid
De minimale aankoophoeveelheid werd niet bereikt.

 

 

1 stuk

Molnlycke
310500
Mefix - 5 cm x 10 m

zoom

zie ook : Mefix - 5 cm x 10 m Mefix - 5 cm x 10 m

niet-contractuele foto's

Nieuwe 3.23 B.T.W.I.

Hoeveelheid

Waarschuwing herbevoorrading
Ontvang een waarschuwing per e-mail zodra uw keuze weer op voorraad is.
Uw e-mail*:

zie ook : Mefix

Productdetails

 

Eigenschappen
Uitvoering
Kenmerken

Beschrijving van Mefix - 5 cm x 10 m

Mefix is een rekbare niet-geweven kleefband die erg goed verdragen wordt door de huid. Hij wordt aanbevolen voor het bevestigen van verbanden en medische hulpmiddelen (canules, naalden, drains, katheters enz.)

  • Mefix is lucht- en waterdampdoorlatend waardoor de huid minder week wordt. De niet-geweven ruglaag is soepel, rekbaar en uiterst comfortabel voor de patiënt.
  • Mefix biedt bescherming tegen besmettingen van buitenaf door bloed en andere vloeistoffen. De zelfklevende polyacrylaatemulsie leidt niet tot gevoeligheid of irritatie. Mefix wordt goed verdragen door de huid en zorgt voor een goede, stabiele hechting.
  • De beschermfolie heeft om de 10 cm een markering en een vooraf gemaakte sinusvormige insnijding. Zo kan de kleefband eenvoudig en in optimaal steriele omstandigheden worden aangebracht.
  • De Mefix-kleefband kan ook met stoom of ethyleenoxide gesteriliseerd worden.

Techniek voor het aanleggen van Mefix

Utilisation du Méfix

  1. Knip de Mefix-kleefband op de gepaste lengte af. Volg daartoe de markeringen die om de 10 cm zijn aangebracht op de ruglaag;
  2. Scheid de twee beschermfolies door de twee randen van de Mefix-kleefband lichtjes uit elkaar te trekken. Verwijder de kleinste folie;
  3. Bevestig het zelfklevende deel van de Mefix-kleefband op de gereinigde en droge huid en verwijder de tweede beschermfolie. Breng het andere zelfklevende deel behoedzaam - zonder te trekken - over het hele oppervlak ervan aan voor een complete hechting.

Kenmerken van Mefix - 5 cm x 10 m

Mefix
Afmetingen 5 cm x 10 m
Aantal stuks per verpakking 1 stuks
Référence 310500