Voorraad uitgeput.
De voorraad is uitverkocht, neem contact met ons op voor meer informatie.
Minimum aankoophoeveelheid
De minimale aankoophoeveelheid werd niet bereikt.

 

 

Wie zijn wij ?

Belgique Incontinence

België Incontinentie staat bovenal voor de online verkoop van incontinentie- en verzorgingsproducten door gezondheidsprofessionals.

Ons team, dat altijd tot uw beschikking staat, bestaat enerzijds uit apothekers en verdelers van medische producten die zich voortdurend bijscholen over incontinentieproducten van de merken Hartmann, Tena, iD, Abena, Gohy, Amd, Attends, Seni en Lille, en anderzijds uit een IT-afdeling. Deze structuur laat u toe steeds optimaal advies in te winnen, terwijl u over een online verkoopsite beschikt die elke dag weer up-to-date is.

Onze Filosofie

Omdat de vergrijzing van de bevolking jaar na jaar toeneemt in Europa, is de thuiszorg zich stelselmatig aan het ontwikkelen, maar de logistieke hulp is niet altijd aangepast :

  • Patiënten hebben niet altijd de mogelijkheid zich te verplaatsen of dit soort tamelijk zware producten te vervoeren en moeten vaak een beroep doen op externe hulp (familie, verpleegkundige, buur, ...) waar ze dan van afhangen;
  • De verkooppunten liggen soms ver van huis. Dit leidt tot bekommernissen over de bevoorrading en daar komen de hoge brandstofkosten nog bij;
  • De prijzen die gehanteerd worden voor incontinentieproducten zijn vaak zeer variabel en onduidelijk.

Wij willen via deze site het werk dat we dagelijks doen in onze verkooppunten uitbreiden om 'geïsoleerde' mensen in staat te stellen hun incontinentieproducten tegen de beste prijs bij hen thuis te laten bezorgen zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Wij wensen u een aangenaam bezoek toe aan Belgique Incontinence