Voorraad uitgeput.
De voorraad is uitverkocht, neem contact met ons op voor meer informatie.
Minimum aankoophoeveelheid
De minimale aankoophoeveelheid werd niet bereikt.

 

 

1 vibrerend massagetoestel

Femintimate
3367794
Universal Massager

zoom

zie ook : Universal Massager Universal Massager

niet-contractuele foto's

Nieuwe 47.31 B.T.W.I.

Hoeveelheid in voorraad: 1

Hoeveelheid

Waarschuwing herbevoorrading
Ontvang een waarschuwing per e-mail zodra uw keuze weer op voorraad is.
Uw e-mail*:

zie ook : Femintimate

Productdetails

 

Eigenschappen
Uitvoering
Kenmerken

Voor wie, waarom?

 • Vrouwen die veel sporten, kunnen het massagetoestel regelmatig gebruiken om de soms negatieve gevolgen van hun sport voor het perineum tegen te gaan,
 • Tevens bedoeld voor vrouwen die hun intieme gevoelens willen terugvinden,
 • Toekomstige moeders kunnen het toestel gebruiken om het perineum voor te bereiden op de bevalling
 • Jonge mama's kunnen het toestel na de zwangerschap en op advies van hun vroedvrouw gebruiken om de perineale spiertonus te herstellen,
 • Ook bedoeld voor vrouwen in de menopauze om te werken aan de gevoeligheid en de kracht van de samentrekkingen die tot urineverlies (inspanningsincontinentie) vaginale droogheid of minder gevoel tijdens seksuele betrekkingen kunnen leiden.

Beschrijving van Universal Massager

De Universal Massager is een uiterst soepel silicone massagetoestel van het merk Femintimate.
Het wordt aanbevolen door seksuologen, sekstherapeuten, ontspanningstherapeuten, lifecoaches enz.
Het is vervaardigd uit siliconen en bevat dus geen ftalaten of latex. Dit materiaal uit medische siliconen voelt zijdezacht aan voor een verhoogd gebruikscomfort.
Dit ergonomische product beschikt over 10 vibratiestanden en werkt op een herlaadbare batterij.

De uitdagingen van een perineum in optimale conditie, zonder dat het ingewikkeld moet zijn.

Met de Universal Massager kunt u uw perineum trainen. Daarvoor hoeft u dagelijks slechts 10 tot 15 minuten vrij te maken. Van zodra u het door u gestelde doel bereikt hebt, kunt u de spiertonus van het perineum nog verder handhaven en onderhouden door de behandeling wekelijks 3 tot 4 keer te herhalen.

De vorm van de Universal Massager doet mogelijk denken aan een seksspeeltje maar dat is het niet. Dit toestel is enkel bestemd om de bekkenbodemspieren (het perineum) te trainen.

Als hij in de vagina ingebracht is, volstaat het de perineale spieren samen te trekken wanneer de Universal Massager begint te vibreren en ze weer te ontspannen als de vibraties (naargelang de gekozen stand) stoppen.

Deze vibraties zorgen voor een betere doorbloeding ter hoogte van de perineale spieren waardoor de gevoeligheid van de vaginale wanden verhoogd wordt.

Dit toestel onderscheidt zich met name van andere gelijkaardige apparaten omdat u het als uw eigen perineale coach kunt gebruiken.

Naargelang de kracht en de frequentie van de door u uitgevoerde eerste samentrekkingen van het perineum, gaat de Universal Massager er met name voor zorgen dat de kracht ervan naar verloop van tijd alleen maar toeneemt. Tijdens elke oefensessie versterkt u dus uw spieren waardoor u reële vooruitgang boekt en gemotiveerd blijft!

Dit toestel past zich aan uw perineum aan voor een zeker en geleidelijk herstel van de perineale spiertonus.

Hoe Universal Massager te gebruiken ?

Laden : Voer voorzichtig in de USB-poort in. Verbind de kabel met een adapter en steek hem in een contact of rechtstreeks in de USC-connector van uw computer. Tijdens het laden brandt er een rood verklikkerlampje. Als het laden voltooid is, gaat dat uit.
Laadduur : 90 min.
Batterijcapaciteit : 40 min.

vibratiestanden activeren en selecteren : Druk op de reliëfknop tot u de vibratie voelt en vervolgens op de grote knop om de 10 vibratiestanden te overlopen.

Deactiveren : Druk enkele seconden op de reliëfknop om het toestel uit te schakelen.

Onderhoud : Spoel voor en na elk gebruik af met water en zeep (pH-neutraal). Zorg ervoor dat de USB-connector niet ondergedompeld wordt of dat er water in kan binnendringen. Gebruik geen glijmiddel op basis van siliconen.

Kenmerken van Universal Massager

 • Materiaal: ABS/silicone.
 • 1 ultrastille motor.
 • 10 vibratiestanden.
 • Lengte : 21 cm
 • Diameter : 3,7 cm
 • Herlaadbaar.
 • Bestand tegen waterspatten en spetters.
 • Zonder ftalaten.