Voorraad uitgeput.
De voorraad is uitverkocht, neem contact met ons op voor meer informatie.
Minimum aankoophoeveelheid
De minimale aankoophoeveelheid werd niet bereikt.

 

 

1 thermometer

Hartmann
925091
Thermoval Baby

zoom

niet-contractuele foto's

Nieuwe 62.43 B.T.W.I.

Hoeveelheid

Waarschuwing herbevoorrading
Ontvang een waarschuwing per e-mail zodra uw keuze weer op voorraad is.
Uw e-mail*:

zie ook : Thermoval

Productdetails

 

Eigenschappen
Uitvoering
Kenmerken
Mening klanten

Beschrijving van Thermoval Rapid

Thermoval baby is een elektronische koortsthermometer voor zelfmeting van de lichaamstemperatuur, die gebruik maakt van infraroodtechnologie. De thermometer bezit een “3 in 1” meetfunctionaliteit en detecteert de lichaamstemperatuur op het voorhoofd, de oppervlaktetemperatuur van een voorwerp en de omgevingstemperatuur. Alle metingen kunnen zonder contact worden uitgevoerd.

Thermoval baby werkt in twee modi: voorhoofdmodus met een meetbereik van 34,0°C tot 42,2°C en objectmodus met het uitgebreide meetbereik van 0°C tot 100°C. Naast de meting van de lichaamstemperatuur (voorhoofdmodus) is het bijgevolg mogelijk om in objectmodus ook de oppervlaktetemperatuur te meten, zoals de temperatuur van een zuigfles of de kamertemperatuur.

De ergonomisch gevormde thermometer is uitgerust met een groot, gemakkelijk af te lezen en verlicht, tweekleurig LCD-scherm, een on/off-knop, een scan-knop en een eenvoudig te openen batterijdeksel. De meetkop bevat de contactloze infraroodsensor en het blauwe positioneerlicht ernaast, dat ook de meetduur aangeeft. Het LCD-scherm geeft de temperatuur in °C weer, evenals de symbolen voor lichaamsmodus, objectmodus, geheugen, geheugencijfer en batterijstatus.

 

 

Beoordeling wordt gecontroleerd
Beoordelingen chronologisch weergegeven

Aantal beoordelingen: 1

Beoordeling van het product: 5.0 / 5

  • le 17/04/2020 08:04 à 08:04

     5/5

    Convient