Voorraad uitgeput.
De voorraad is uitverkocht, neem contact met ons op voor meer informatie.
Minimum aankoophoeveelheid
De minimale aankoophoeveelheid werd niet bereikt.

 

 

1 pelvix

Femintimate
3367828
Pelvix

zoom

zie ook : Pelvix Pelvix Pelvix

niet-contractuele foto's

Product tijdelijk niet beschikbaar

Waarschuwing herbevoorrading
Ontvang een waarschuwing per e-mail zodra uw keuze weer op voorraad is.
Uw e-mail*:

zie ook : Femintimate

Productdetails

 

Eigenschappen
Uitvoering
Kenmerken
Mening klanten

VOOR WIE IS DE PELVIX BEDOELD?

Voor personen met een verzwakte bekkenbodem, stressincontinentie of incontinentie na bevalling, minder gevoeligheid bij seksuele betrekkingen en voor mensen die de effecten van de verzwakking van de bekkenbodem willen voorkomen.

BESCHRIJVING VAN DE PELVIX

De Pelvix is een bekkenbodemspiertrainer van het merk Femintimate. Hij wordt aanbevolen door kinesisten, vroedvrouwen, urologen, gynaecologen en sportcoaches.

De body van dit voorwerp is volledig vervaardigd uit kwaliteitssiliconen, is biotolerant en voelt erg zacht aan.

Bijzonder aan de Pelvix is de mobiliteit van de gewichten in de binnenste holte van de bekkenbodemtrainer die voor een verbeterde stimulatie van deze zone gaan zorgen om de spiertonus te versterken.

Het koordje om de Pelvix weer te verwijderen, is uit een resistent en veilig materiaal vervaardigd.

De Pelvix bestaat uit een anatomisch gevormde module (met een diameter van 32 mm) en drie gewichten (9,2, 17,4 en 34,5 g).

Principe van de Pelvix

Pelvix De "lege" module van de Pelvix heeft de vorm van een peer. Het ontwerp ervan werd nauwkeurig bestudeerd. De anatomische vorm maakt het gemakkelijk de module in de vagina in te brengen.

De comfortabele vorm gaat bovendien gepaard met een siliconenlaag (gegarandeerd zonder ftalaten) die de hele module bedekt. Deze laag voelt zijdezacht aan en is veel minder glibberig dan vergelijkbare hulpmiddelen uit plastic.

Op voorwaarde dat u de routine strikt naleeft, volstaan slechts 15 tot 20 minuten met de Pelvix per dag gedurende een periode van 1 tot 4 maanden om een voelbare verbetering vast te stellen.

Behandeling door de Pelvix

Poids du Pelvix

 • Begin met de behandeling door de Pelvix zonder gewichten in de vagina in te brengen zoals een tampon. Hij blijft op zijn plaats zitten door een passieve samentrekking van de bekkenbodemspieren of door een lichte inspanning (actieve samentrekking). Probeer hem gedurende ongeveer 15 minuten op zijn plaats te houden. Gebruik de Pelvix altijd terwijl u rechtstaat of beweegt, nooit zittend of liggend. De Pelvix zal door zijn eigen gewicht de neiging hebben te zakken waardoor er een spontane reflex veroorzaakt wordt om de bekkenbodemspieren samen te trekken. Deze actie leidt tot een erg doeltreffende en specifieke vorm van fysiotherapie.
 • Voer deze routine zoveel dagen uit als nodig is tot u dit gewicht gemakkelijk kunt dragen (houden).
 • Stop het lichtste bolletje (het kleinste gewicht) in de Pelvix door de dop open te draaien en herhaal deze oefening met de Pelvix in de vagina ingebracht gedurende 15 minuten per gemiddeld actieve dag.
 • Herhaal deze routine terwijl u het gewicht van de Pelvix geleidelijk verhoogt tot u ook het laatste gewicht met gemak kunt houden.
 • LeDe tijd die nodig is om al deze stappen te doorlopen, hangt van elk individueel geval af. We raden aan om, naast de behandeling, ook uw gynaecoloog, uroloog of kinesist (pelvi-perineologie, revalidatie na de bevalling) te raadplegen om de evolutie tijdens de behandeling verder op te volgen.
 • De behandeling met de Pelvix duurt naar schatting tussen de 1 en 4 maanden.
 • Overschrijd de dagelijkse behandelingsduur niet want dat kan tot spiermoeheid leiden.
 • De behandeling is volkomen natuurlijk. Er moeten geen medicijnen bij worden ingenomen. De Pelvix is vervaardigd uit hypoallergene, biotolerante medische siliconen.

Contra-indicaties voor het gebruik van de Pelvix

 • Tijdens de zwangerschap.
 • Tijdens de menstruatie.
 • Bij vaginale infecties.
 • Tijdens seksuele betrekkingen.

 

Beoordeling wordt gecontroleerd
Beoordelingen chronologisch weergegeven

Aantal beoordelingen: 1

Beoordeling van het product: 5.0 / 5

 • le 12/08/2020 05:02 à 05:02

   5/5

  Les articles de bonnes qualités, la livraison est rapide