Voorraad uitgeput.
De voorraad is uitverkocht, neem contact met ons op voor meer informatie.
Minimum aankoophoeveelheid
De minimale aankoophoeveelheid werd niet bereikt.

 

 

1 vibrerend massagetoestel

Femintimate
3367778
Mini Massager

zoom

zie ook : Mini Massager Mini Massager

niet-contractuele foto's

Nieuwe 45.01 B.T.W.I.

De voorraad is uitverkocht, neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarschuwing herbevoorrading
Ontvang een waarschuwing per e-mail zodra uw keuze weer op voorraad is.
Uw e-mail*:

Waarschuwing herbevoorrading

zie ook : Femintimate

Productdetails

 

Eigenschappen
Uitvoering
Kenmerken

Voor wie, waarom?

 • Vrouwen die veel sporten, kunnen het massagetoestel regelmatig gebruiken om de soms negatieve gevolgen van hun sport voor het perineum tegen te gaan,
 • Tevens bedoeld voor vrouwen die hun intieme gevoelens willen terugvinden,
 • Toekomstige moeders kunnen het toestel gebruiken om het perineum voor te bereiden op de bevalling
 • Jonge mama's kunnen het toestel na de zwangerschap en op advies van hun vroedvrouw gebruiken om de perineale spiertonus te herstellen,
 • Ook bedoeld voor vrouwen in de menopauze om te werken aan de gevoeligheid en de kracht van de samentrekkingen die tot urineverlies (inspanningsincontinentie) vaginale droogheid of minder gevoel tijdens seksuele betrekkingen kunnen leiden.

Beschrijving van Mini Massager

De Mini Massager is een uiterst soepel silicone massagetoestel van het merk Femintimate.
Het wordt aanbevolen door seksuologen, sekstherapeuten, ontspanningstherapeuten, lifecoaches enz.
Het is vervaardigd uit siliconen en bevat dus geen ftalaten of latex. Dit materiaal uit medische siliconen voelt zijdezacht aan voor een verhoogd gebruikscomfort.
Dit ergonomische product beschikt over 11 vibratiestanden en werkt op een herlaadbare batterij.

De uitdagingen van een perineum in optimale conditie, zonder dat het ingewikkeld moet zijn.

Met de Mini Massager kunt u uw perineum trainen. Daarvoor hoeft u dagelijks slechts 10 tot 15 minuten vrij te maken. Van zodra u het door u gestelde doel bereikt hebt, kunt u de spiertonus van het perineum nog verder handhaven en onderhouden door de behandeling wekelijks 3 tot 4 keer te herhalen.

De vorm van de Mini Massager doet mogelijk denken aan een seksspeeltje maar dat is het niet. Dit toestel is enkel bestemd om de bekkenbodemspieren (het perineum) te trainen.

Als hij in de vagina ingebracht is, volstaat het de perineale spieren samen te trekken wanneer de Mini Massager begint te vibreren en ze weer te ontspannen als de vibraties (naargelang de gekozen stand) stoppen.

Deze vibraties zorgen voor een betere doorbloeding ter hoogte van de perineale spieren waardoor de gevoeligheid van de vaginale wanden verhoogd wordt.

Dit toestel onderscheidt zich met name van andere gelijkaardige apparaten omdat u het als uw eigen perineale coach kunt gebruiken.

Naargelang de kracht en de frequentie van de door u uitgevoerde eerste samentrekkingen van het perineum, gaat de Mini Massager er met name voor zorgen dat de kracht ervan naar verloop van tijd alleen maar toeneemt. Tijdens elke oefensessie versterkt u dus uw spieren waardoor u reële vooruitgang boekt en gemotiveerd blijft!

Dit toestel past zich aan uw perineum aan voor een zeker en geleidelijk herstel van de perineale spiertonus.

Hoe Mini Massager te gebruiken ?

Laden : Voer voorzichtig in de USB-poort in. Verbind de kabel met een adapter en steek hem in een contact of rechtstreeks in de USC-connector van uw computer. Tijdens het laden brandt er een rood verklikkerlampje. Als het laden voltooid is, gaat dat uit.
Laadduur : 120 min.
Batterijcapaciteit : 60 min.

vibratiestanden activeren en selecteren : Duw tegelijkertijd op de twee knoppen om het product te activeren. Duw achtereenvolgens op de bovenste knop om de 11 vibratiestanden te overlopen.

Deactiveren : Duw op de onderste knop om de verschillende vibratiestanden te overlopen tot u het product kunt deactiveren. Duw vervolgens tegelijkertijd op de twee knoppen om het toestel te vergrendelen.
Opgelet: Als u tegelijkertijd op de twee knoppen drukt in een bepaalde vibratiestand blijft het toestel in die stand vergrendeld. Druk opnieuw gedurende enkele seconden op de twee knoppen om te ontgrendelen.

Onderhoud : Spoel voor en na elk gebruik af met water en zeep (pH-neutraal). Zorg ervoor dat de USB-connector niet ondergedompeld wordt of dat er water in kan binnendringen. Gebruik geen glijmiddel op basis van siliconen.

Kenmerken van Mini Massager

 • Materiaal: ABS/silicone.
 • 1 ultrastille motor.
 • 11 vibratiestanden.
 • Lengte : 8 cm
 • Diameter : 3,8 cm
 • Herlaadbaar.
 • Bestand tegen waterspatten en spetters.
 • Zonder ftalaten.